Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Meest гуманітарна допомога

Прес-реліз,   Четвер, 14 квітня 2022, 10:12

Meest доставив в Україну 250 000 кг продуктів

Meest гуманітарна допомога

Їжа довготривалого терміну у вигляді 20-кілограмових наборів, передається біженцям, пораненим людям та всім, хто потребує допомоги.

Міжнародна поштово-логістична група компаній Meest з початку війни відправила в Україну 250 000 кг продуктів. Їжа довготривалого терміну у вигляді 20-кілограмових наборів, передається біженцям, пораненим людям та всім, хто потребує допомоги. Ініціативу реалізували за підтримки канадського благодійного фонду Canada-Ukraine Foundation.

До складу боксу входить базовий продовольчий набір: крупи, вівсянка, рис, макарони, квасоля, консерви, олія, цукор, сіль, чай. Цього вистачає на місяць харчування однієї людини. 

Матеріальну підтримку для закупівлі продуктів та збору фудбоксів забезпечив канадський фонд Canada-Ukraine Foundation та його донори. 

Компанія Meest здійснює закупівлю продуктів, їхню комплектацію у набори, пакування та доставку в Україну. У березні та на початку квітня фудбокси отримали Штаб «Пласту» у Львові, Львівська Волонтерська Кухня, Українська Освітня Платформа, Реабілітаційний центр «Джерело», а також Асоціація рестораторів Івано-Франківська. Ці фонди організують подальшу передачу продуктів, зокрема, на схід країни — хто цього потребує. 

«Ми раді знову співпрацювати з Meest та мати можливість передати бокси зі здоровою їжею всім, хто цього вкрай потребує в Україні через воєнну ситуацію. Нехай ця акція нагадає їм, що у них є друзі за кордоном, які не забули їх», — підкреслює Віктор Гетьманчук, голова Об’єднаного комітету UCC-CUF. 

Meest і надалі планує продовжувати ініціативу разом з Canada-Ukraine Foundation та іншими організаціями. Крім того, компанія прагне долучити до благодійного проєкту інших партнерів та донорів, зокрема, закордонних. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.