Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Віктор Медведчук

Фб Зеленського

Четвер, 14 квітня 2022, 12:10

Львівський суд арештував майно Медведчука

Віктор Медведчук

Личаківський суд Львова арештував 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 13 квітня, Личаківський районний суд Львова арештував 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата від партії Опозиційна платформа – За життя, кума Володимира Путіна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Зокрема, арештували: 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторну яхту. Під арешт також потрапили частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина.

Також раніше через суд уже арештували яхту та інше нерухоме майно Медведчука.

Нагадаємо, 12 квітня, СБУ провела спецоперацію та затримала Медведчука, коли він у військовій формі намагався втекти з України. До цього Медведчук 48 днів переховувався від правосуддя на території України.

Додамо, 11 травня 2021 року нардепам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку прокуратура повідомила про підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому Росією Криму. 

Медведчуку суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 10 березня 2022 року. 27 лютого цього року він втік з-під домашнього арешту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.