Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Нацполіція Львівщини

П'ятниця, 15 квітня 2022, 15:50

На Львівщині за час дії воєнного стану затримали майже 600 п'яних водіїв

Нацполіція Львівщини

За 50 днів на дорогах області поліцейські зафіксували 30 ДТП з нетверезими водіями та виявили 598 водіїв, які керували авто у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні, 15 квітня, від початку введення воєнного стану в Україні  на дорогах Львова та області сталося 30 ДТП за участю водіїв, які перебували у нетверезому стані.

Зокрема, за цей час поліцейські виявили 598 водіїв, які керували авто у нетверезому стані сп’яніння.

"На порушників складено адмінпротоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські вкотре закликають водіїв не керувати транспортними засобами у стані сп’яніння та нагадують, що за таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від 17 тисяч до 51 тисячі гривень з позбавленням права керування та конфіскацією транспортного засобу" – наголосили у поліції.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 квітня.

Додамо, у Львові в постійних порушників правил паркування авто можуть вилучати для потреб ЗСУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.