Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 19 квітня 2022, 12:04

У Львові затримали керівничку незаконного міністерства у Криму

Львів

СБУ повідомила про підозру у держзраді чиновниці одного з "міністерств" в окупованому Криму.

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці. 

У Львові спецслужби за підозрою у держзраді затримали посадовицю одного з так званих "міністерств Автономної Республіки Крим".

"Протягом 2014-2021 рр. зрадниця обіймала керівну посаду в одному з "міністерств" тимчасово окупованого Криму. Також встановлено, що жінка відкрито підтримувала злочини російських військових та агресію рф проти України.

За оперативною інформацією встановлено, що в січні 2022 року жінка прибула на територію України, з її слів: "приехала по семейным обстоятельствам". Проте втекти назад їй вже не вдалось, адже росія розпочала так звану "військову спецоперацію". Тому план втечі зрадниця проклала через кордон з ЄС на Львівщині далі через білорусь та росію" – наголосили у СБУ.

Зловмисниці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) КК України та обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 4 млн грн.

Триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.