Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

швидка допомога

Середа, 20 квітня 2022, 13:46

У Львові в комунальних приміщеннях планують базувати бригади екстреної медичної допомоги

швидка допомога

У міськраді підготували ухвалу про особливі умови оренди приміщень на вул. Повітряній, 99, на вул. Стрийській, 109 та на вул. І. Миколайчука, 9.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 14 квітня 2022 року.

Депутати підготували ухвалу, якою планують надати особливі умови оренди нежитлових приміщень на вул. Повітряній, 99, на вул. Стрийській, 109 та на вул. І. Миколайчука, 9.

Зокрема, у цих приміщеннях планують розмістити пункти базування бригад екстреної медичної допомоги терміном на 5 років без права передачі в суборенду.

Йдеться про:

- нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 11,5 кв.м на вул. Повітряній, 99 (перебуває на балансі 3-ої міської поліклініки Львова);

- нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 38 кв.м на вул. Стрийській, 109 (перебуває на балансі ЛКП "Львівелектротранс");

- нежитлове приміщення першого поверху господарського корпусу загальною площею 174,9 кв.м на вул. І. Миколайчука, 9 (перебуває на балансі Львівське ТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги").

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.