Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

громадський транспорт Львова

Середа, 20 квітня 2022, 15:40

У Львові на Великдень змінили графік руху громадського транспорту

громадський транспорт Львова

На Великдень громадський транспорт у місті курсуватиме з 6:00 год.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На Великодні свята громадський транспорт у Львівській міській територіальній громаді курсуватиме відповідно до розкладу "вихідного дня".

Зокрема, 24 квітня і автобуси, і електротранспорт виїдуть на маршрути з 6:00 год. А напередодні, у суботу, громадський транспорт працюватиме до 23:00 год.

"У неділю громадський транспорт виїде на маршрути одразу по закінченні комендантської години, тому люди матимуть змогу ще встигнути на ранкові богослужіння. Напередодні Великодня, в суботу, транспорт працюватиме практично до початку комендантської години" – зазначив директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

Крім того, у святкові та поминальні дні будуть підсилені міські маршрути, що курсують до кладовищ.

"У зв’язку зі збільшенням кількості пасажирів, які прямуватимуть до міських кладовищ під час Великодніх свят та поминальних днів, 24 – 25 квітня та 30 квітня – 1 травня, на тролейбусному маршруті № 31 курсуватиме 4 тролейбуси. Також буде підсилено автобусний маршрут № 38, який курсуватиме до Сихівського кладовища. До Голосківського кладовища з вул. Під Дубом до курсуватиме автобусний маршрут № 55 з інтервалом руху 30 хв" – додали в управлінні транспорту Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.