Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

П'ятниця, 29 квітня 2022, 11:50

Меценат Козицький виписав на премії своїм чиновникам ще 3,6 мільйона гривень

Максим Козицький

На премії чиновникам Львівської ОВА та її структурних підрозділів у 2022 році додатково виділили 3,6 мільйона гривень.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №39/0/5-22ВА від 28 квітня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділити на програму покращення якості надання публічних послуг 3,6 млн грн, забравши ці кошти з програми "Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку регіонів".

"Затвердити розподіл коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2022 рік для департаменту фінансів обласної військової адміністрації на виконання Програми покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2022 рік у сумі 3 603 200 гривень" – йдеться у розпорядженні.

Козицький доручив відділу фінансового забезпечення апарату Львівської ОВА та структурним підрозділам адміністрації внести відповідні зміни до кошторисних призначень на 2022 рік.


Зазначимо, депутати Львівської облради затвердили програму покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2022 рік ще наприкінці грудня 2021 року.

На фінансування програми передбачили 60 млн грн, які спрямовані на підтримку діяльності апарату облдержадміністрації та її структурних підрозділів: преміювання чиновників (47 млн грн) та придбання техніки й проведення капітального ремонту адмінприміщень (13 млн грн).

Тоді наголошувалося, що "додаткове фінансування працівників Львівської ОДА має підвищити ефективність їхньої роботи та залучити висококваліфікованих працівників".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.