Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

Середа, 4 травня 2022, 14:26

На Львівщині збудують індустріальний парк з житловим комплексом та ТРЦ

Львівщина

Agro.Food.Tech Park, який спеціалізуватиметься на переробленні агропродукції, включатиме також житлові будинки та торгово-розважальний центр.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

На території Львівської області збудують індустріальний парк – Agro.Food.Tech Park, який спеціалізуватиметься на переробленні агропродукції, розробці нових типів продуктів та їхньому виробництві.

Також на території парку збудують промислові цехи та складські комплекси, виставковий центр, бізнес-парк, дитячий садок, школу, житлові будинки та торгово-розважальний центр.

"З міркувань безпеки не можу розповісти усі деталі. Але уже є детальний план реалізації цього центру – дорожня мапа по днях і місяцях. Також визначили відповідальних за її виконання. Поступово, опираючись на план, втілимо на Львівщині вагомий проєкт" – наголосив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, будівництво індустріального парку допоможе підприємствам релокуватись зі зони бойових дій та відновити потужності, а також зберегти наявні та створити нові робочі місця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.