Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

П'ятниця, 6 травня 2022, 13:52

Порушникам комендантської години у Дрогобичі вручили повістки

Дрогобич

Понад 100 чоловікам, які порушили комендантську годину у місті, вручили повістки.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

Станом на сьогодні, 6 травня, у Дрогобичі понад 100 порушникам комендантської години вручили повістки.

"Зважаючи на воєнний стан та високу ймовірність діяльності у вечірній час доби диверсійних груп по містах – полісмени Дрогобицької громади щоденно проводять патрулювання вулиць на дотримання комендантської години.

Як повідомили у поліції Дрогобича – за останні два тижні перевірили 164 порушників, які у заборонений час перебували на вулицях Дрогобича, а також селах територіальної громади. Понад 100 порушникам комендантської години вручено повістки" – наголосили у міськраді Дрогобича.

Крім цього, за цей час під час комендантської години у місті затримали одного підлітка, який був у нетверезому стані, а також правоохоронці вилучили два авто у п'яних водіїв і скерували їх на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, комендантська година на Львівщині триває з 23:00 до 5:00 год.

Додамо, станом на початок травня у Трускавці за два тижні комендантську годину порушили понад 90 осіб, з них 7 планують вручити повістки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.