Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 9 травня 2022, 10:57

Садовий проситиме у Європи кошти на найбільший реабілітаційний центр

Андрій Садовий

Андрій Садовий закликав європейців долучитись до побудови у Львові реабілітаційного центру для постраждалих внаслідок війни.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У п'ятницю, 6 травня, міський голова Львова Андрій Садовий на саміті "Солідарність з Україною: свідчення війни" у Страсбурзі закликав повністю ізолювати Росію в усіх сферах життя та долучитись до побудови у Львові масштабного реабілітаційного центру для постраждалих внаслідок війни.

За його словами, щодня до Львова доправляють десятки поранених внаслідок російських обстрілів, які потребують допомоги, тому місто має намір збудувати один з найбільших світових центрів реабілітації.

"Внаслідок війни в Україні тисячі людей потребують допомоги. І ми вирішили вибудувати у Львові один з найбільших у світі центрів реабілітації. Це і фізична, і психологічна реабілітація. І ми шукаємо підтримки для реалізації такого масштабного проєкту" – наголосив Садовий.

Зазначимо, ще у середині квітня стало відомо, що у Львові планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених. Автором проєкту реабілітаційного центру є  архітектурна компанія "АБМК". Переглянути проєкт комплексу можна за посиланням.

"Проект будівництва сучасного медичного комплексу у Львові, в якому передбачено повний спектр високоспеціалізованої діагностичної та лікувальної допомоги. Загальна площа – 24 550 м²" – наголошується на сайті компанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.