Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 21 квітня 2022, 14:47

Садовий хоче збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених за кошти Євросоюзу

Андрій Садовий

У Львові планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні, 21 квітня, у розмові з депутатами Європарламенту міський голова Львова Андрій Садовий, у Львові планують облаштувати реабілітаційний центр для важкопоранених у війні українців.

"Ми у Львові вибудовуємо національний центр для тих, хто зазнав важких поранень, і нам потрібна підтримка Євросоюзу. Тому що кожного дня – це десятки людей, десятки поранених цивільних та військових" – зазначив Садовий. 

Додамо, автором проєкту реабілітаційного центру є  архітектурна компанія "АБМК". Переглянути проєкт комплексу можна за посиланням.

"Проект будівництва сучасного медичного комплексу у Львові, в якому передбачено повний спектр високоспеціалізованої діагностичної та лікувальної допомоги. Загальна площа – 24 550 м²" – наголошується на сайті компанії.

 

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 квітня.

Додамо, 24 березня виконком Львівської міської ради прийняв рішення про будівництво нового житла для переселенців, у місті заявили, що виділять земельні ділянки для будівництва нового житла.

Перше модульне містечко на вул. Уласа Самчука, 22, що поблизу Стрийського парку, розпочали зводити ще 7 квітня. Ще одне тимчасове містечко для вагітних жінок-переселенок облаштують на вул. Тракт Глинянський.

А на вул. Пулюя зведуть містечко для переселенців на 120 будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.