Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

модульне містечко на вул. Пулюя

Фб Зубача

Середа, 13 квітня 2022, 15:40

Садовий монтує на Пулюя друге містечко для переселенців

модульне містечко на вул. Пулюя

На вул. Пулюя зведуть тимчасове містечко для переселенців на 120 будинків.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 13 квітня, на вул. Пулюя розпочали облаштовувати ще одне модульне містечко для тимчасово переселених українців.

Всього зведуть 120 житлових будиночків.

"Розпочали монтаж. У одному зі спальних районів, фактично на території між коледжами на Науковій – Пулюя, маємо розмістити приблизно 120 будиночків. Їх надав польський уряд за координації українського Міністерства територій і громад" – написав Зубач.

За його словами, усі роботи планують завершити за один-два тижні.

Нагадаємо, перше модульне містечко у Стрийському парку розпочали зводити ще 7 квітня. Ще одне тимчасове містечко для вагітних жінок-переселенок облаштують на вул. Тракт Глинянський.

Додамо, 24 березня виконком Львівської міської ради прийняв рішення про будівництво нового житла для переселенців, у місті заявили, що виділять земельні ділянки для будівництва нового житла.

Ще 9 березня міський голова Львова Андрій Садовий порахував, що за два тижні війни Львів прийняв майже 200 тисяч переселенців. Також він вважає, що у місті на постійне проживання після завершення війни залишаться 50 тисяч осіб.

Раніше українська студія дизайну Balbek Bureau вже розробила проєкт модульного містечка для переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.