Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

подарунок для тата

zlotystudent.com.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 13 травня 2022, 10:08

Подарунок для тата: чим може здивувати донька?

подарунок для тата

Втомилися дарувати банальні презенти на кшталт шкарпеток та пивних бокалів? Є багато оригінальних варіантів дарунків для близької людини.

Гриль, плетені меблі, гамак — ідеально підійдуть для власника заміської дачі. Автомобіліст оцінить речі, призначені для його залізної ластівки. А от справжній поціновувач незабутніх емоцій буде в захваті від подарункового сертифіката на нові враження від bodo.

Що оберете ви? Все залежить від місця роботи татуся, віку, інтересів та способу проведення вільного часу. Ви як донька точно знаєте, що йому потрібно, тож швидше переходьте до запропонованих варіантів.

  1. Набір інструментів

Гайковий ключ ніколи не буде зайвим, якщо ваш тато майстер на всі руки. Оберіть великий набір, у складі якого будуть викрутки з різними насадками, електролобзик, шурупокрут або перфоратор. У якості презенту можна обрати й окремий великий інструмент.

  1. Мангал або гриль

Якщо ваш тато — душа компанії, він точно любить збирати за одним великим столом друзів і рідних. Чи не найкращий час робити це влітку, коли можна розпалити вогонь і посмажити соковите ароматне м’ясо. Мангал хорошої якості стане надійним помічником для тата — завдяки йому він зможе продемонструвати свої кулінарні здібності й здивувати своїх гостей.

  1. Автомобільне приладдя

Людина, яка має авто, піклується про зручність пересування та порядок у ньому, як у власному будинку. В такому випадку йому стане в пригоді портативний пилотяг, парктронік, відеореєстратор. Якщо ж власник машини часто подорожує, йому обов’язково знадобиться сумка-холодильник.

  1. Незабутні враження

Ніщо так довго не лишається в пам’яті, як пережиті емоції, коли ви відчуваєте щастя. Тож дозвольте й татові пережити подібне. Можливо, його давньою мрією є стрибок з парашутом або політ на літаку. А може він вам розповідав, чого нового хоче навчитися чи де побувати? Переходьте на сайт подарунків-вражень Bodo.ua й оберіть одне або декілька варіантів на вибір отримувачу.

  1. Рибацьке приладдя

Пригадуєте, як з татом в дитинстві разом ходили на ставок і ловили рибу? Він тоді пишався кожним вашим навіть найменшим уловом, адже розумів як це для вас важливо. Тепер прийшов ваш час подбати про його комфорт на риболовлі. Зручне крісло, надувний човен, набір рибака для літньої або зимової риболовлі, крутий спінінг врешті-решт — ідей дуже багато. Згодиться навіть намет, якщо татусеві до вподоби виїзди на природу на декілька днів з компанією.

  1. Аксесуари

Ну куди ж без них! Стильна краватка, шкіряний ремінь, годинник на руку або запонки — варіанти презентів для чоловіка, який працює в офісі. Дорогі та якісні речі підкреслять його статус і ніколи не будуть зайвими.

  1. Меблі для дачі

Якщо ваш батько живе у приватному будинку або часто їздить відпочивати на дачу, у теплий період року йому буде зручно посидіти на терасі. Для цього йому знадобиться крісло-гойдалка або плетений столик зі стільцями для більшої компанії. Гойдатися на кріслі в теплий літній вечір і спостерігати захід сонця — ідеально, правда ж?

Якщо ви не впевнені, що ваш подарунок — та річ, яка йому потрібна на цей момент, подумайте про план “Б”. Запитайте татка про його бажання прямо — так ви точно себе вбережете від провалу та не розчаруєте рідну людину.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.