Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

П'ятниця, 13 травня 2022, 21:00

Львівська облрада скасувала пленарне засідання 19 травня

Львівська обласна рада

Заступник голови Львівської облради Євгеній Гірник сьогодні скасував пленарне засідання сесії облради, заплановане на 19 травня. 

Про це сказано в розпорядженні "Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної ради від 6 травня 2022 року № 146 "Про скликання XIII чергової сесії Львівської обласної ради VIII скликання", опублікованому на сайті Львівської облради.

"Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної ради від 6 травня 2022 року № 146 "Про скликання XIII чергової сесії Львівської обласної ради VIII скликання"" – йдеться у розпорядженні. 

Нагадаємо, що 6 травня голова Львівської облради Ірина Гримак розпорядилась скликати чергову сесію Львівської обласної ради 19 травня. 

Раніше Львівська обласна рада розпочала роботу над Стратегію адаптації базових галузей економіки Львівщини до умов воєнного стану та соціально-економічного розвитку області у післявоєнний період.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.