Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вивезення сміття

Четвер, 19 травня 2022, 17:30

У Сколе через дефіцит пального обмежили вивезення сміття з міста

вивезення сміття

Вивіз сміття з міста здійснюватимуть по можливості на постійній і регулярній основі.

Про це повідомила Сколівська міська рада.

Сколівська міськрада та дирекція Сколівського КП ВКГ через гострий дефіцит пального переходить на режим жорсткої економії паливно-мастильних матеріалів та тимчасово, до покращення ситуації, обмежує надання послуг з благоустрою, які безпосередньо залежать від наявності паливно-мастильних матеріалів в необхідних для цього обсягах.

Зокрема, вивіз ТПВ здійснюватиметься по можливості на постійній і регулярній основі.

"Закликаємо усіх громадян сумлінно ставитись до своїх обов'язків щодо оплати за вивіз побутових відходів, централізоване водопостачання та водовідведення, а також дотримуватись загальноприйнятих правил благоустрою – сортувати сміття, залишати його у спеціально відведених для цього місцях, не забруднювати територію громади, залишаючи будівельні відходи, меблі, предмети домашнього вжитку тощо, де заманеться" – наголосили у міськраді.

Інші послуги з благоустрою населених пунктів також надаватимуться з певними обмеженнями.

Нагадаємо, в Україні виник дефіцит пального через припинення його постачання з традиційних ринків Білорусі та РФ, блокування морських постачань, масованих ударів російського агресора по інфраструктурі ринку, зокрема, руйнування Кременчуцького НПЗ, а також через запроваджені урядом граничні ціни на бензин та дизпаливо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.