Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрзалізниця

П'ятниця, 20 травня 2022, 12:23

В Укрзалізниці пропонують відкрити неробочі прикордонні переходи з ЄС

Укрзалізниця

Укрзалізниця розглядає можливість відкриття неробочих прикордонних переходів з Румунією, Польщею та Словаччиною.

Про це повідомляє Rail.insider.

В Укрзалізниці розглядають можливість відкриття неробочих прикордонних переходів з ЄС для розвантаження наявних прикордонних переходів. Зокрема, йдеться про можливе відновлення роботи прикордонного переходу з Румунією Ділове – Валя-Вішеулуй.

За словами заступника директора департаменту комерційної роботи АТ "Укрзалізниця" Валерія Ткачова, цей прикордонний перехід не працює вже кілька років.

"Уточнюємо стан інфраструктури, колії та доповімо керівництву, які капіталовкладення потрібні для відновлення цього прикордонного переходу. Також наразі перевіряємо, яких ще заходів необхідно вжити для його відкриття" – пояснив Ткачов.

Крім цього, обговорюються варіанти місць, де у перспективі можна організувати додаткові потужності. Наприклад, це може бути на переході на кордоні із Польщею Рава-Руська – Гребенне.

Також незабаром можуть почати працювати із зерновими вантажами переходи Рава-Руська – Верхрата (Польща) та Ужгород – Матевці (Словаччина).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.