Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бронежилети

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 23 травня 2022, 15:00

У Львові зі складу вкрали понад 100 бронежилетів та бронеплит

бронежилети

Двоє мешканців Яворівщини викрали зі складу понад 100 бронежилетів та бронеплит вартістю 450 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 22 травня, зі складського приміщення на вулиці Кульпарківській у Львові було вкрадено понад 100 бронежилетів та бронеплит, які мали бути відправлені ЗСУ на передову.

"Вночі невідомі, зламавши навісний замок, проникли до складу та викрали 30 бронежилетів і 73 бронеплити, які належать громадській спілці, завдавши таким чином матеріальної шкоди на суму 450 тисяч гривень.

Вивчивши відео з камер спостереження та провівши інші оперативні заходи, поліцейські встановили особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки, двох мешканців Яворівського району віком 33 та 35 років, та їхнє місцеперебування. Встановлено також, що викрадені речі вони сховали в гаражі в одному з сіл на території Яворівського району" – наголосили у поліції.

Викрадені бронежилети та інші речові докази правоохоронці вилучили.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, скоєна в умовах воєнного часу) Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.