Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Новому Роздолі

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 24 травня 2022, 14:17

У Новому Роздолі п'яний водій легковика насмерть збив мотоцикліста

ДТП у Новому Роздолі

На вул. Ходорівській водій авто Део Ланос зіткнувся з мотоциклом Вайпер, мотоцикліст помер від отриманих травм.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 23 травня, о 12.45 год на вулиці Ходорівській у місті Новий Розділ Стрийського району водій авто Део Ланос, 43-річний місцевий мешканець, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мотоциклом Вайпер під керуванням 54-річного мешканця Нового Роздолу.

Внаслідок аварії мотоцикліст від важких травм помер у лікарні. Медики встановили, що водій автівки під час ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.