Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

Вівторок, 24 травня 2022, 13:23

Козицький виділив три мільйони на освіту Львівщини

школа на Львівщині

Кошти держсубвенції спрямували на освіту Львівщини, перед цим зменшивши видатки на неї з обласного бюджету на 66 мільйонів гривень.  

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №№59/0/5-22ВА від 23 травня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився субвенцію з державного бюджету в 3 309 800 гривень перерахувати для департаменту освіти і науки Львівської ОВА.

"Збільшити доходи загального фонду обласного бюджету за рахунок субвенції, отриманої з державного бюджету "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану" на суму 3 309 800 гривень.

Збільшити видатки споживання загального фонду обласного бюджету для департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації за "Забезпечення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану" в сумі 3 309 800 гривень" – йдеться у розпорядженні.

Козицький доручив департаменту фінансів Львівської ОВА внести
відповідні зміни до показників обласного бюджету на 2022 рік, а департаменту освіти і науки забезпечити цільове використання коштів.

Нагадаємо, наприкінці квітня своїм розпорядження Козицький зменшив видатки на освіту області на 66 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.