Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

каршерінг у Львові

Прес-реліз,   Середа, 25 травня 2022, 12:15

Тонкощі прокату авто у Львові

каршерінг у Львові

Послуги каршерінга стають дедалі популярнішими, особливо в Україні.

Не обов'язково купувати особистий автомобіль, щоб відправитися на ділову зустріч в сусіднє місто або вивчити регіон в пошуках нових вражень. І якщо у вас вже є водійський стаж, варто звернути увагу на прокат авто Львів без водія за допомогою сервісу Narscars. 

Переваги надання послуги 

 В першу чергу виділяються:

  • доступною вартістю — якщо необхідно виконати одну поїздку, наприклад, від аеропорту до готелю, дешевше скористатися таксі, але для тижневих роз'їздів простіше і дешевше орендувати машину;

  • свобода переміщення — вас не контролюють сторонні особи і не потрібно здавати звіти про переміщення, ви можете скористатися автомобілем в будь-який зручний час, в тому числі й вночі;

  • доступ до повного функціоналу — викликаючи таксі або трансфер, не завжди вдається зрозуміти потужність, комфорт управління, витрати палива в різних умовах і навіть місткість салону і багажника, тоді як при каршерінгу це не складе труднощів. 

Найголовніше, звернутися за послугами до компаній, де зібраний найбільш повний автопарк. Так ви зможете підібрати машини класу економ, бізнес, преміум або навіть позашляховик. 

З чим доведеться зіткнутися? 

Незважаючи на широке поширення прокату, не варто забувати і про деякі обмеження. Перше і найголовніше — наявність водійського стажу. Навіть якщо ви вже обзавелися посвідченням, необхідно як мінімум два-три роки для підтвердження навички. Вік також важливий, машина в прокат недоступна для неповнолітніх. Найчастіше, до водіння не допускаються особи молодше 21-23 років. 

При цьому, немає необхідності знати місто, в якому планується пересування, досить користуватися GPS-навігатором.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.