Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Центр зайнятості

Середа, 25 травня 2022, 17:15

Центр зайнятості Львівщини оприлюднив вакансії зі зарплатою до 40 тисяч гривень

Центр зайнятості

У базі вакансій обласного центру зайнятості є вакансії зі зарплатою від 15 до 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 25 травня цього року у базі вакансій Львівського обласного центру зайнятості налічується 2662 вільні місця праці та близько 230 пропозицій працевлаштування із зарплатою, що становить від 15 до 40 тис. грн.

Зокрема, зарплату у 15 тис. грн працедавці пропонують водіям автотранспортних засобів, швачкам, машиністам екскаватора, слюсарю-електромонтажнику, токарю, шліфувальнику, виробнику м’ясних напівфабрикатів, начальнику виробництва, лікарю з ультразвукової діагностики та лікарю пункту з охорони здоров’я, інженеру з підготовки виробництва, завідувачу аптеки, головному енергетику, гідрогеологу, менеджеру (управителю) зі збуту або з постачання, трактористу, електрослюсарю підземному, зварнику тощо.

На зарплату в розмірі 15-20 тис. грн можуть розраховувати машиністи екскаватора, ковалі-штампувальники і ковалі на молотах і пресах, лікарі різного профілю, комірник, машиніст бульдозера, теплотехнік, агент комерційний, слюсар-ремонтник і слюсар аварійно-відновлювальних робіт, бухгалтер, фахівець, монтер колії, логіст і майстер виробничої дільниці.

Заробіток від 20 до 40 тис. грн пропонується лікарям різної спеціалізації, інженеру-енергетику, бригадиру на дільницях основного виробництва, машиністу автогрейдера, машиністу механічного котка, агроному, водіям автотранспортних засобів, інженеру-конструктору, інженеру-програмісту, пивовару, апаратнику оброблення зерна та ін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.