Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Гречаник

mepr.gov.ua

Четвер, 26 травня 2022, 16:15

Гречаник підвищився першим заступником у Міністерстві захисту довкілля

Руслан Гречаник

Руслана Гречаника призначили першим заступником міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.

Про це повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

Вчора, 24 травня, на своєму засіданні Кабінет міністрів України призначив Руслана Гречаника, який до цього очолював департамент екології Львівської ОДА, першим заступником міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.

"Дякую Львівщині за шість останніх років роботи у сфері збереження довкілля. Львівська область є однією з перших, для якої розроблено та затверджено Програму державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря Львівської зони на 2021-2025 роки. Львівщина є лідером з розпочатих процедур з оцінки впливу на довкілля в Україні" – написав Гречаник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зазначимо, Руслан Гречаник очолював департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА з 2016 року. До цього він був директором Українського лісового селекційного центру Держагентства лісових ресурсів та доцентом кафедри лісових культур та лісової селекції у Національному лісотехнічному університеті України. Свою кар'єру розпочинав як лісоруб Сколівського лісництва.

У 2020 році Гречаник задекларував 433 тисяч гривень доходу та рахунки у банках.

Більше про посадовця Львівської ОДА можна дізнатися зі статті "Таємниці похоронного бізнесу родини Гречаників".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.