Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 27 травня 2022, 13:00

Садовий скасував Каца

Андрій Садовий

Телеканал 24 скасував інтерв’ю з російським політиком Максимом Кацом.

Про це повідомляє Детектор медіа.

Телеканал 24, що належить дружині міського голови Львова Андрія Садового Катерині Кіт-Садовій, скасував онлайн-інтерв’ю з російським політиком, блогером і громадським діячем Максимом Кацом, яке мало 26 травня, після критики в соцмережах та допису активіста Сергія Стерненка.

"Ваша русофобія не те що недостатня. Вона більш схожа на русофілію. Це сором. Якщо у вас буде така інформполітика, то українських гостей може не лишитись" – написав Стерненко.

У відповідь Андрій Садовий у Твіттері написав, що "Каца не буде".

Як заявили на телеканалі, спілкуватися з Кацом мав ведучий Олексій Печій.

"Запланований стрім не мав на меті показати нібито "хороших рускіх", а якраз навпаки. Ведучий зазначив, що саме тому в анонсі словосполучення так само було взяте у лапки. Печій подякував усім українцям, які не залишилися осторонь та висловили свою думку щодо запланованого стріму, Каца і росіян загалом" – йдеться на сайті каналу.

Додамо, Катерина Кіт-Садова у 2021 році була бенефіціарною власницею 12 медійних підприємств: ТзОВ "Контакт-Інформ", ПАТ "Радіокомпанія "Люкс", ПП "Вісма-радіо-ТБ", ТОВ "Телерадіокомпанія "Белком", ДП "Телевізійна та радіомовна компанія "Люкс", ТОВ Телерадіокомпанія "Світ", ПАТ ТРК "Люкс", ТОВ "Телерадіокомпанія "Радіо великих доріг", ТзОВ "Радіо Континент", ТзОВ "Захід.нет", ТзОВ "Радіомовна компанія Армянське Радіо-Україна" і ПП "Телеорганізація "Софія".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.