Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівгаз

Вівторок, 31 травня 2022, 13:23

Львівгаз передадуть в управління Чорноморнафтогазу

Львівгаз

Уряд доручив АРМА передати арештоване майно облгазів, включно з "Львівгазом", в управління "Чорноморнафтогазу".

Про це повідомила пресслужба Кабінету міністрів України.

Вчора, 30 травня, Кабінет міністрів доручив АРМА передати в управління "Чорноморнафтогазу" раніше заарештовані активи операторів газорозподільних систем.

Зокрема, йдеться про: "Вінницягаз", "Волиньгаз", "Дніпрогаз", "Дніпропетровськгаз", "Донецькоблгаз", "Житомиргаз", "Запоріжгаз", "Івано-Франківськгаз", "Київоблгаз", "Кіровоградгаз", "Кременчукгаз", "Криворіжгаз", "Лубнигаз", "Львівгаз", "Маріупільгаз", "Миколаївгаз", "Одесагаз", "Полтавагаз", "Рівнегаз", "Сумигаз", "Харківгаз", "Харківміськгаз", "Херсонгаз", "Хмельницькгаз", "Чернівцігаз" і "Чернігівгаз".

Як зазначили в уряді, активи передають з метою усунення ризику збою, їх зупинки та запобігання виникненню надзвичайних ситуацій до завершення здійснення процесуальних заходів.

Нагадаємо, раніше суд передав в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, 26 регіональних операторів газорозподільчих систем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.