Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 1 червня 2022, 16:58

У Львові відновлять роботу маршруток, призупинених через подорожчання палива

львівські маршрутки

З 2 червня у місті відновлять роботу маршрутки, які зупинили через подорожчання палива.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Завтра у Львові, через підвищення вартості проїзду, відновлять повноцінну роботу на автобусних маршрутах, які раніше були закорочені чи призупинили курсування через ситуацію із пальним.

"Від завтра, 2 червня, вступає в дію відкоригований тариф на проїзд у автобусних маршрутах. Вартість проїзду становитиме 15 грн. Це не просте рішення, але завдяки йому ми отримали можливість відновити роботу тих маршрутів, які були закорочені або припинили курсування впродовж останніх тижнів.

Водночас слід наголосити, що вартість проїзду в трамваях і тролейбусах залишається незмінною – 10 грн. Також зберігається право безкоштовного проїзду для всіх пільгових категорій" – пояснив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олег Забарило.

За його словами, відновлять  роботу маршрутів №10 та 11. Також вже відновив курсування маршрут №39.

Маршрут №61, який скоротили до пл. Різні, з 2 червня їздитиме до Рясного. На цьому маршруті курсуватиме 7 великих автобусів.

Відновить свою роботу маршрут №5а, збільшать кількість автобусів і на маршруті №52. А на маршруті №8а курсуватимуть великі автобуси.

Нагадаємо, з 2 червня вартість проїзду у львівських маршрутках становитиме 15 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.