Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетні удари на Львівщині

Четвер, 2 червня 2022, 09:54

Чотири ракети влучили у об’єкти інфраструктури Стрийського і Самбірського районів – Козицький

ракетні удари на Львівщині

Троє людей в Стрийському районі, а двоє – у Самбірському отримали травми, загиблих нема. 

Голова Львівської ОВА Максим Козицький сьогодні уточнив, що вчора, 1 червня, російські ракети влучили у об'єкти транспортної інфраструктури Стрийського і Самбірського районів.

"Вчора вночі у період з 22:45 по 22:55 ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах", – сказав він у відеозверненні. 

Чотири крилаті ракети запустили з акваторії Чорного моря. Серед поранених троє в Стрийському районі, двоє – у Самбірському районі.

Чотири людини у стані середньої важкості. Вони у лікарнях області. Одна людина має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих нема.

Голова Укрзалізниці Олег Камишин також прокоментував ситуацію та спростував повідомлення про пошкодження Бескидського тунелю: 

"російські війська вчергове вдарили по залізничній інфраструктурі на Львівській залізниці. Ступінь пошкодження інфраструктури виясняємо. Постраждалих серед залізничників немає. Затримуються три пасажирські поїзди. Вони знаходяться в безпечних місцях, пасажирам нічого не загрожує.І на всякий випадок уточнюю: інформація про удар по Бескидському тунелю не відповідає дійсності", – написав він в Телеграм каналі. 

Нагадаємо, Укрзалізниця сьогодні скасувала один маршрут, 13 потягів затримуються, а також обмежено рух трьох приміських поїздів.

Вчора, 1 травня, близько півночі російські ракети вдарили по об’єкту транспортної інфраструктури у стрийському районі Львівщині, внаслідок чого п'ятеро людей отримали поранення

Це був шостий ракетний обстріл об'єктів Львівщини.

Нагадаємо, в ніч з 16 на 17 травня російські ракети був обстріляний об‘єкт військової інфраструктури на території Яворівського району, майже на кордоні з Польщею. Внаслідок ракетного обстрілу був повністю знищений військовий об'єкт чотирма ракетами.  

3 травня російські ракети вчетверте атакували об'єкти у Львові. 18 березня влучили в авіаремонтний завод у Львові. 26 березня було два попадання в об'єкти критичної інфраструктури Львова. Постраждало 5 осіб. 18 квітня внаслідок ракетного удару у Львові загинуло 6 осіб та 8 постраждало.

За попередніми даними, збитки, нанесені внаслідок чотирьох попередніх ракетних ударів по об'єктах інфраструктури в області, становлять близько 1,5 млрд грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.