Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Вівторок, 7 червня 2022, 17:30

На Львівщині на одну вакансію претендують троє осіб

Львівщина

Станом на початок червня в області офіційно зареєстрували 11,9 тисячі безробітних, а на одну вакансію претендували троє осіб.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 1 червня в обласному центрі зайнятості роботу шукали 11,9 тисячі безробітних, для яких у базі вакансій налічувалося 3,5 тисячі вакансій.

Загалом на одне вільне робоче місце претендували 3 особи, що вдвічі менше, ніж у 2021 році.

У січні-травні комплекс соціальних послуг з метою працевлаштування отримали 27,1 тисячі безробітних, що на 22,2 тисячі менше, ніж у ці місяці 2021 року, а роботодавці пропонували 14,1 тисячі вільних робочих місць, що на 8,5 тисячі менше вакансій, ніж минулого року.

"За п’ять місяців цього року нам вдалося працевлаштувати 5,9 тисячі осіб. З них майже 5 тисяч становили безробітні" – зазначив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

За його словами, також в області продовжується робота щодо надання працедавцям компенсації витрат з оплати праці у разі забезпечення роботою вимушено переміщених осіб. 

Нагадаємо, Станом на початок травня в області офіційно зареєстрували 11,8 тисячі безробітних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.