Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

веломаршрут

loda.gov.ua

Понеділок, 6 червня 2022, 11:17

На Львівщині проклали веломаршрут у 100 кілометрів

веломаршрут

Трускавецьку, Бориславську та Східницьку ОТГ з’єднав вело- та пішохідний маршрут завдовжки у 100 кілометрів.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У п'ятницю, 3 червня, у Бориславі на території гірськолижного комплексу "Буковиця" відбулося урочисте відкриття проєкту "ВелоБескиди", який з’єднав Трускавецьку, Бориславську та Східницьку територіальну громади  вело- та пішохідним маршрутом у 100 кілометрів.

Зокрема, у межах проєкту проклали та розбудували пішохідно-трекінгову та велосипедну інфраструктуру і створили безпечні умови для туристів, які здійснюють свої мандрівки гірськими територіями Львівської області.

Крім цього, збудували 15-метрову оглядову вежу на горі Цюхів Верх біля села Орів, облаштували також байк-парк, встановили інформаційні туристичні знаки, створили веломайстерню та веломийку для туристів, облаштували велодоріжки та велотраси різної складності, загальною протяжністю 34,32 км, проклали пішохідні туристичні маршрути загальною протяжністю 59,64 км та облаштували оздоровчий шлях – "теренкур".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.