Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ОТМО м. Краматорськ

Фб ОТМО м. Краматорськ

Понеділок, 6 червня 2022, 11:40

У Львові запрацював медичний заклад з Краматорська

ОТМО м. Краматорськ

З 10 травня у Львові відновила свою діяльність лікарня з Краматорська.

Про це повідомляє Обласне територіальне медичне об'єднання м.Краматорськ на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 10 травня у Львові на вул. Богдана Хмельницького, 11-15 відновив свою діяльність медичний заклад – КНП "Обласне територіальне медичне об’єднання м. Краматорськ", першочергово – медичний центр сучасної онкології.

"Наразі онкологічні пацієнти можуть безкоштовно отримати консультацію та пройти лікування під наглядом досвідчених лікарів: онкохірургів, онкогінекологів, мамологів, хіміотерапевтів. Також можна пройти ультразвукові та ендоскопічні дослідження.

До лікарського складу входять обласні фахівці (експерти департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації), кандидати медичних наук, провідні лікарі" – йдеться у повідомленні.

Крім цього, лікарня відновила у Львові проведення курсів хіміотерапії та операції.

"Лікарі працюють за програмою медичних гарантій. Для безкоштовного медичного обслуговування пацієнтові необхідно мати лише електронне направлення від сімейного лікаря чи вузького спеціаліста" – додали у лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.