Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Середа, 8 червня 2022, 14:28

Садовий готує для львів'ян трійко нових кладовищ

Андрій Садовий

У міськраді напрацювали проєкт ухвали щодо облаштування нових кладовищ поблизу Львова.

Про це йдеться у проєктах ухвал, опублікованих на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 31 травня 2022 року.

Депутати підготували три ухвали, якими пропонують надати дозвіл ЛКП "Муніципальна обрядова служба" на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у с. Великі Грибовичі та на вул. Київській у с. Малехові, а також надати комунальному підприємству в постійне користування ділянку у с. Малехові.

Зокрема, йдеться про ділянку орієнтовною площею 1,59 га у с. Великі Грибовичі та дві ділянки площею 3 га на вул. Київській у с. Малехів, де, згідно з ухвалою, планують створити нові кладовища. 

Також "Муніципальна обрядова служба" отримає у власність ще одну земельну ділянку площею 1 га у Малехові для обслуговування кладовища.

Зазначимо, ділянки у Великих Грибовичах та на вул. Київській у с. Малехів перебувають у власності ЛКП "Муніципальна обрядова служба", яке до лютого цього року мало назву ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг". Згідно з генпланом Львова, це території кладовищ, частково санітарно-захисних та охоронних зон. 

Натомість ділянка площею 1 га у Малехові належить Малехівській сільраді й призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування.

ЛКП "Муніципальна обрядова служба" доручили у встановленому порядку подати міській раді на затвердження проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку у Малехові.

Детальніше – туттут і тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.