Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 17 лютого 2022, 15:55

У Львові перейменували одне із комунальних підприємств міста

Львівська міськрада

Депутати перейменували ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг".

Сьогодні, 17 лютого, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення перейменувати ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" та припинити діяльність КП "Подія 24/7". 

"За" проголосували 48 депутатів.

Згідно із цим рішенням, комунальне підприємство Львова "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" змінило назву на "Муніципальна обрядова служба". Як зазначено у документі, це рішення має підвищити ефективність та якість надання обрядових послуг у Львові.

Крім цього, до складу ЛКП "Муніципальна обрядова служба" депутати приєднали комунальне підприємство "Подія 24/7" та погодили створити комісію з припинення цього підприємства.

"Наше ЛКП міняє назву з "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" на "Муніципальну обрядову служба", що більше відповідає вимогам часу. А також припиняємо шляхом приєднання до цього підприємства винниківське КП "Подія 24/7" – пояснила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, у вересні 2021 року керівником ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" став Олександр Єгоров, співзасновник ТОВ "Медичний центр "Медісервіс Клінік".

Додамо, у листопаді 2019 року депутати міськради прийняли програму утримання львівських цвинтарів на 2020-2022 роки. А у 2020 році через збільшення мінімальної зарплати у Львові на 12% подорожчали ритуальні послуги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.