Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військова техніка

Фб 80-ої бригади ДШВ ЗСУ

Четвер, 9 червня 2022, 10:42

Львівські десантники зірвали наступ російських окупантів

військова техніка

Бійці 80-тої окремої десантно-штурмової бригади знищили російську техніку й солдатів та зупинили наступ.

Про це повідомляє 80-та окрема десантно-штурмова бригада Десантно-штурмових військ Збройних Сил України на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Чергову, локальну перемогу над ворогом здобула 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, яка зараз воює на східному напрямку. В цей раз відзначились артилерійські підрозділи львівських десантників.

В районі містечка N., російські окупанти, спробували танками зайти у фланг нашим підрозділам та розвинути наступ. Проте цей план путінських "манштейнів", був зірваний, завдяки чіткій, злагодженій, системній взаємодії розвідки і артилерії 80-тої бригади.

Вчасно помітивши просування ворожих танків, розвідка передала координати їх місцезнаходження артилеристам, котрі, як в тирі, оперативно "накрили" ворожі "коробочки" з літерою Z на броні. І от результат: спалили МТЛБ, два танки сильно пошкодили (фактично, знищили.) Решта танкових екіпажів, в паніці відступили, відмовившись розвивати наступ" – йдеться у повідомленні.

Також львівські десантники влучним пострілом у будинок, де перебував особовий склад загарбників, ліквідували близько 15 російських окупантів.

Додамо, 10 травня львівські десантники збили російський ударний вертоліт Мі-24 ("Крокодил") на півдні України, а наприкінці травня знищили російський взвод з Псковської області.

Натомість на початку червня бійці 24-ої окремої механізованої бригади імені Короля Данила знищили російську БРДМ-2 на території Луганської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.