Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Грушів

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Неділя, 12 червня 2022, 08:39

Вантажівкам масою до 7,5 тонн дозволили перетинати українсько-польський кордон у Грушеві

Грушів

На МПП Устилуг-Зосін та Грушів-Будомєж розширили обсяг прикордонного руху.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомило про розширення обсягу прикордонного руху в МПП "Устилуг-Зосін" на Волині та "Грушів-Будомєж" на Львівщині.

ЗРУ ДПСУ наголосило, що розширення обсягу руху відбулось у межах проєкту, метою якого є розвантаження окремих пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

"Проєкт передбачає можливість руху через ці пункти пропуску вантажних транспортних засобів з допустимою масою до 7,5 тонн", – йдеться в повідомлені. 

Проєкт триватиме шість місяців. 

"Пропуск вищевказаних вантажівок розпочнеться: в "Устилузі" - з 01:00 (за київським часом) 13 червня 2020 року; у "Грушеві" з 08:00 (за київським часом) 15 червня 2020 року", наголошується в повідомлені, яке з'явилось на офіційній сторінці управління у Фейсбуці.

Нагадаємо, Україна та Польща в межах проєкту "Відкритий кордон" домовилися протягом наступних тижнів збільшити пропускну спроможність на пункті пропуску "Краковець–Корчова" щонайменше на 50%.

 

 

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомило про розширення обсягу прикордонного руху в МПП  «Устилуг-Зосін» на Волині та «Грушів-Будомєж» на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.