Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 16 червня 2022, 11:54

Львівське підприємство оштрафували за незаконне користування землею

Львів

Суд зобов’язав підприємство сплатити понад 1,7 млн грн до бюджету за незаконне користування ділянками на вул. Шевченка.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Суд зобов’язав ТОВ НВП "Геліос" сплатити понад 1,7 млн грн до міського бюджету Львова за незаконне користування 4 комунальними ділянками на вул. Шевченка.

"ТОВ НВП "Геліос" сплатить 1 750 000 грн штрафу за користування земельними ділянками комунальної власності без жодних правових підстав. Йдеться про чотири земельні ділянки загальною площею 2,6 га за адресою вул. Шевченка, 317. Спочатку підприємство користувалось ними законно, уклавши з містом відповідні правові відносини. Але коли 2018 року термін угоди минув, підприємець її не продовжив.

Натомість 2014 року «Геліос» придбав за вказаною адресою нежитлові приміщення для провадження підприємницької діяльності. А от про укладення з містом угоди про користування земельними ділянками не подбав»" – наголосили у міськраді.

Після сплати штрафу підприємство має підготувати документи для правового оформлення користування ділянками і платити за них.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.