Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Четвер, 16 червня 2022, 14:56

Оксі Банк розпочав обслуговувати картки Visa

Оксі Банк

Оксі Банк став учасником міжнародної платіжної системи Visa

Про це повідомляє Finance.ua.

Оксі Банк став учасником міжнародної платіжної системи Visa, що дає можливість банку виконувати розрахунки в міжнародній платіжній системі Visa, здійснювати емісію та еквайринг карток.

"Завдяки співпраці з глобальною компанією платіжних технологій Visa ми в Оксі Банку зможемо ще ефективніше розвивати напрямок інтернет-еквайрингу та покращити наші сервіси. Адже частка карток Visa на ринку складає вже близько 42%, і тепер вони доступні нашим бізнес-клієнтам для прийому оплат. З Visa ми зможемо реалізувати нові проєкти у сфері онлайн-платежів та запропонувати бізнесу ще більше сучасних фінансових рішень" – зазначив акціонер Оксі Банку Ігор Фісун.

За його словами, у банку очікують, що з картками Visa оборот за онлайн-операціями найближчим часом зросте на 30-40%.

"Під час війни команда Оксі Банку робить усе можливе для збереження стабільної роботи. Упродовж трьох місяців ми з Visa завершили реалізацію проєкту із запуску інтернет-еквайрингу. Завдяки цьому ми почали працювати із сегментом e-commerce за картками Visa. Далі плануємо запускати торговельний еквайринг і транскордонні перекази, зокрема до країн Європи" – заявив заступник голови правління банку Сергій Романенко.

Наразі послугами інтернет-еквайрингу від Оксі Банку користується понад 130 представників великого й середнього бізнесу. Банк пропонує клієнтам усі актуальні методи оплати та готові технічні рішення для різних бізнес-моделей.

"У нас максимально гнучкий підхід до клієнтів, без зайвої бюрократії. Не обмежуємо себе "шаблонним форматом" роботи – йдемо назустріч кожному й у разі потреби реалізовуємо для клієнта індивідуальні бізнес-вимоги" – додав Сергій Романенко.

Зазначимо, АТ Оксі Банк –  це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді). У липні 2021 року кінцевий власник "УкрКарт" Ігор Фісун збільшив частку в статутному капіталі Оксі Банку до 9,95%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.