Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 17 червня 2022, 11:08

Садовий знову заборонив своїм посіпакам відвідувати комісію фінансів

Андрій Садовий

Чиновники Львівської міськради проігнорували засідання комісії фінансів та планування бюджету.  

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У п'ятницю, 10 червня, на засідання комісії фінансів Львівської міської ради не з'явилися чиновники міськради – розпорядники коштів.

За словами голови цієї комісії, депутатки Львівської міської ради від Варти Наталії Шелестак, міський голова Львова Андрій Садовий знову заборонив чиновникам відвідувати комісію фінансів та надавати депутатам будь-яку інформацію.

З часу останнього засідання, яке відбулося 13 квітня, члени комісії не отримали відповіді на жоден запит депутатів щодо використання коштів з міського бюджету.

Через це члени комісії повторно звернулись до Андрія Садового з вимогою надати інформацію щодо того, скільки коштів перераховано на поповнення статутних капіталів комунальних підприємств, а також кожному розпоряднику надати інформацію про використання коштів. Крім цього, депутати вимагають звіт про нарахування премій для заступників та радників мера.

Нагадаємо, 13 квітня комісія фінансів Львівської міської ради на засіданні розглянула лише одне питання порядку денного з 13 через неявку чиновників міської ради, які мали доповідати з цих питань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.