Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

Вівторок, 21 червня 2022, 14:07

У Дрогобичі розробили карту туристичної привабливості

Дрогобич

На карті розмістили всі туристичні локації Дрогобицької ОТГ.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міськради розробило та презентувало онлайн-карту "Дрогобич плюс", на якій розмістили всі туристичні локації Дрогобича та територіальної громади з короткою інформацією про них.

За словами керівниці відділу креативних індустрій Дрогобицької міськради Яни Коник, задум створення карти туристичної привабливості міста зародився ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, а з початком активного приїзду переселенців, вирішили цю ідею втілити у життя.

"Ми хотіли створити таку загальну карту нашої громади, щоб гості міста, та й місцеві могли пізнати для себе туристичні локації нашого регіону. Також ця карта допоможе розвивати туризм не лише у місті, а й у всій громаді та затримати увагу туриста на довгий час. Ще одною перевагою карти є те, що вона не лише про місця, але й містить багато корисної інформації для тих, хто вперше до нас приїхав" – пояснила Яна Коник.

Також на карту нанесли адреси закладів харчування, які готують крафтову їжу, інформацію про громадський транспорт, велопрокат та численну контактну інформацію.

Наразі карта доступна в онлайн-форматі. Друкований варіант невдовзі з’явиться у туристично-інформаційному центрі Дрогобича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.