Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 22 червня 2022, 15:45

На Львівщині на час воєнного стану не проводять капітальний ремонт доріг

ремонт доріг на Львівщині

Натомість для утримання доріг з обласного бюджету спрямували 170 мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Як заявив сьогодні, 22 червня, заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко, в умовах воєнного стану в області не проводять капітальний та поточний середній ремонт автомобільних доріг загального користування.

Натомість у межах експлуатаційного утримання на відновлення автошляхів передбачили 170 млн грн з обласного бюджету.

"Ці кошти – це не великий фінансовий ресурс і відповідно розподіляємо їх на стратегічно важливі дороги. Станом на сьогодні в області триває ямковий ремонт на окремих ділянках автомобільних доріг, а саме: Шкло – Новояворівськ, Львів – Сухоріччя, Нагуєвичі – Лішня, Розділ-Жирова (в межах Нового Роздолу) тощо" – зазначив Юрій Бучко.

За його словами, за ці кошти вже провели ремонтні роботи на таких дорогах: об'їзд Пустомитів, Довжанка – Черляни (об’їзна Городка), Садковичі – Чернихів, Броди – Лагодів, Розділ – Жирова, Радехів – Нивиці, Радехів – Мукані, Дроздовичі – Міженець – Бісковичі, Давидів – Товщів – Бібрка, Бібрка – Добряничі, Пирятин – Гараєць, Жовква – Мокротин – Сулимів, Східниця – Верхнє Синьовидне, Тершів – Лаврів – Грозьова.

Цього місяця ще заплановано ліквідувати аварійну ямковість та забезпечити проїзд на ділянках таких напрямків:

Буськ – Вузлове, Новосілки – Красне, Бережани – Нараїв – Брюховичі, Березина – Ходорківці, Грабовець – Вихопні – Жовтанці, Судова Вишня – Комарно, Черневе – Арламівська Воля, Лозино – Бірки, Львів – Сокільники, Рогізно – Бірчиці, Дрогобич – Комарно, Городище – Східниця, Миколаїв – Хоросно, Завадка – Козьова.

Нагадаємо, раніше Львівська ОВА замовила нагляд за ремонтом доріг в області під час воєнного стану вартістю майже 145 тис. грн. Також у травні цього року на ремонт доріг у Львівській області передбачили понад 20 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.