Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобільний ЦНАП

loda.gov.ua

Четвер, 23 червня 2022, 15:58

У чотирьох ОТГ Львівщини запрацював мобільний ЦНАП

мобільний ЦНАП

Перший в Україні мобільний ЦНАП діятиме в Новояворівській, Яворівській, Судововишнянській та Івано-Франківській ОТГ.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Вчора, 22 червня, в рамках проєкту "Посилення стійкості громад – фаза II", що реалізується програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, Львівська ОВА отримала машину, яка слугуватиме центром надання адміністративних послуг для мешканців кількох громад області.

Зокрема, мобільний ЦНАП допомагатиме громадам надавати адміністративні та соціальні послуги мешканцям та внутрішньо переміщеним особам. Для його ефективного функціонування об’єдналися чотири громади Львівської області: Новояворівська, Яворівська, Судововишнянська територіальні громади та Івано-Франківська сільська рада.

Як повідомили в управлінні з питань цифрового розвитку Львівської ОВА, в рамках цієї партнерської ініціативи, на основі договору про міжмуніципальне співробітництво, понад 141 тисяча осіб, що проживають на території громад та понад 11 тисяч зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб, зможуть отримати якісні послуги для покращення свого добробуту та сталого розвитку територій.

"Машина обладнана також спеціальною автоматизованою системою, яка допомагатиме маломобільним групам населення з легкістю потрапляти всередину. Завдяки міжмуніципальному співробітництву мешканці чотирьох громад Львівщини зможуть легко та просто отримати якісні послуги не виїжджаючи за межі громад" – пояснив заступник начальник Львівської ОВА Олександр Кулепін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.