Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Славське

wikipedia.org

Четвер, 23 червня 2022, 15:42

Директор фірми привласнив майже 300 тисяч під час будівництва пішохідної доріжки у Славську

Славське

Директор підприємства-підрядника підробив документи та привласнив 288 тисяч гривень на будівництві пішохідної доріжки у Славську.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці повідомили про підозру директору одного із підприємств Львівської області у незаконному заволодінні майном та службовому підробленні.

"Між очолюваним підозрюваним товариством (підрядником) та органом місцевого самоврядування (замовником) було укладено договір на будівництво пішохідної доріжки на одній із вулиць Славського. З метою заволодіння бюджетними коштами, фігурант підробив офіційні документи із завищенням даних щодо виконаних робіт та подав їх для оплати замовнику. Таким чином, останній заволодів 288 тис. грн" – наголосили в прокуратурі.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання щодо обрання директору підприємства запобіжного заходу.

Додамо, директор підприємства-підрядника підробив документи та привласнив понад 2 мільйони гривень за реконструкцію території навколо Собору Святого Юра у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.