Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівтеплоенерго

Вівторок, 28 червня 2022, 09:08

Мешканці трьох вулиць Львова залишаються без гарячої води через ремонти

Львівтеплоенерго

Без гарячої води також залишаються ще 15 будинків у Залізничному районі міста. 

У Львові через ремонтні роботи на тепломережах ЛМКП "Львівтеплоенерго" без гарячого водопостачання залишаються будинки на вул. Науковій, вул. Миколайчука та вул. Щурата, а також 15 будинків у Залізничному районі. 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

ЛМКП "Львівтеплоенерго" сьогодні відновить подачу гарячої води споживачам всім іншим абонентам.

"ТЕЦ-1" та ТЦ "Північна", що обслуговують Франківський, Сихівський, частини Личаківського та Шевченківського районів, запрацювали після проведення планових ремонтів. Відтак, із завтрашнього ранку в оселях мешканців з’являтиметься гаряча вода.

Нагадаємо, після проведення гідравлічних випробувань, гаряче водопостачання частині споживачів у Львові відновили ще 9 червня. Це будинки у Галицькому, практично в усьому Залізничному та частинах Личаківського і Шевченківського районів.

ЛКП "Залізничнетеплоенерго" подає гарячу воду до 370 будинків – це весь Залізничний та частина будинків Шевченківського району міста. А ЛМКП "Львівтеплоенерго" подає гарячу воду до 1106 будинків – це весь Галицький, Личаківський, Сихівський, Франківський і більша частина Шевченківського районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.