Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

unn.com.ua

Вівторок, 28 червня 2022, 12:33

Козицький коштом Львівської облради взяв на утримання Держказначейство

Львівська ОВА

Львівська ОВА виділила кошти на підтримку діяльності Держказначейства в сумі 500 тисяч гривень. 

Голова Львівської ОВА Максим Козицький вніс зміни в обласну Програму покращення якості надання публічних послуг, відповідно до яких на підтримку діяльності Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області виділено 500 тисяч гривень.

Про це йдеться в Розпорядженні від 21 червня та додатках до нього.  

Козицький розширив перелік учасників обласної програми, якими тепер є: Львівська обласна державна адміністрація, структурні підрозділи Львівської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, Головне управління Державної казначейської служби України у Львівській області

Козицький також вніс зміни до Переліку завдань, заходів і показників програми. Водночас він не змінив суму, призначену на забезпечення фінансової підтримки працівників ОВА (премії) – 47 млн. грн.  Видатки на забезпечення матеріальної підтримки їхньої роботи зменшили на 500 тис. грн  – до 12, 5 млн. грн. 

Зекономлені 500 тис. грн.  відтепер призначили на  забезпечення фінансової бази для підтримки діяльності Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області: придбання розхідних матеріалів, що пов'язані з обслуговуванням розпорядників та одержувачів бюджетних коштів – 300 тис. грн.  та оплата газопостачання – 200 тис. грн. 

Фінансування програми залишилось в межах, які затвердила Львівська обласна рада – 60 млн грн.

Нагадаємо, у квітні цього року голові Львівської ОВА Максиму Козицькому нарахували 72 761,58 грн заробітної плати. 

Програма покращення якості надання публічних послугзатвердженої рішенням Львівської обласної ради від 23.12.2021 № 316. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.