Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

День Конституції

Прес-реліз,   Вівторок, 28 червня 2022, 13:40

Європейська Солідарність Львівщини привітала Україну з Днем Конституції

День Конституції

Європейська Солідарність Львівщини провела флешмоб до Дня Конституції на стадіоні "Юність".

До нього долучилися понад 60 діток, які сформували величезний синьо-жовтий герб України.

"Сьогодні це наша країна, завтра вона належатиме уже нашим дітям. І саме від кожного з нас залежить, якою вони отримають її у спадок: сильною, вільною та незалежною, чи зруйнованою та занедбаною", – поділилась депутатка Львівської міськради від Європейської Солідарності Анастасія Окряк.

Разом з Софією Фединою діти заспівали пісню "Ой, у лузі Червона калина". А опісля, дітки написали на прапорі побажання нашим захисникам, які відправляють українським воїнам на фронт. Також дітки частувались морозивом та багато сміялися під час науково-розважального шоу О-ШОУ.

"Надзвичайно приємно, що наші діти свідомі та такі патріотичні. Ми пишаємось ними, адже це – наше майбутнє. Ми обіцяємо, що ви житимете у сильній, вільній та незалежній Україні. Ми переможемо!", – розповіла депутатка Верховної ради України Софія Федина. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.