Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

кордон

facebook.com

Середа, 29 червня 2022, 05:51

Спрощені автомобілі дозволили ввозити в Україну через всі МПП

кордон

Автомобілі, які придбали за спрощеною системою оподаткування, можна ввозити в Україну через всі МПП до 1 липня.

Від вчора, 28 червня, до 1 липня 23.00 автомобілі, що придбали за спрощеною системою оподаткування, можна завозити в Україну через всі міжнародні пункти пропуску. 

Про це повідомила Львівська митниця, а також ДПСУ.  

Львівська митниця оформлює транспортні засоби, які ввозять фізичні особи за спрощеною системою оподаткування, у всіх автомобільних міжнародних пунктах пропуску, які перебувають в зоні її відповідальності.

Про це повідомила пресслужба Львівської митниці. 

У пунктах пропуску "Краківець – Корчова"і "Рава-Руська – Гребенне" також  збільшено кількість працівників митниці;

Львівська митниця також внесла зміни в графік роботи митного поста "Городок", де відбувається оформлення та реєстрація транспортних засобів: 29 і 30 червня роботу підрозділів митного поста "Городок" (відділ митного оформлення №2, який розташований у м. Городок, і відділ митного оформлення №4 в с. Зимна Вода Львівської області) буде продовжено до 23:00, до початку дії комендантської години.

Нагадаємо, раніше Кабмін скоротив кількість МПП, через які можна було ввозити в Україну автомобілі, що придбали за спрощеною системою оподаткування, до трьох. 

На Львівщині діє шість МПП на українсько-польському кордоні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.