Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівський обласний центр зайнятості

brovary.net.ua

Середа, 29 червня 2022, 13:20

Львівський обласний центр зайнятості пропонує 60 вакансій для лікарів

Львівський обласний центр зайнятості

Львівський обласний центр зайнятості повідомив про вакансії на ринку праці в області.

Львівський обласний центр зайнятості повідомив про вакансії на ринку праці в області, зокрема, 60 вакансій лікарів.

"Установи охорони здоров'я запрошують на роботу 25 молодших медичних сестер, 13 медичних сестер і майже 60 лікарів, зокрема педіатрів, з ультразвукової діагностики, нефрологів, ортопедів-травматологів, хірургів, психіатрів, сімейних лікарів, терапевтів, стоматологів тощо", – йдеться у повідомлені.

У галузях громадського харчування та торгівлі на Львівщині бракує кухарів (60 вакансій), барменів (25), пекарів (22), кондитерів (14), касирів торговельного залу (62), продавців продовольчих товарів або продавців-консультантів (45 вакансій). У сфері побутового обслуговування не укомплектовано майже 30 робочих місць для перукарів-модельєрів і 20 – для манікюрників.

Виробничі підприємства пропонують працевлаштування швачкам (300 вакансій), слюсарям різного профілю (сантехнікам, з аварійно-відновлювальних робіт, інструментальникам, електромонтажникам, з обслуговування теплових мереж, з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, механоскладальних робіт, загалом понад 220 вакансій), електромонтерам (130), операторам автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок (110 вакансій), електрогазозварникам (26), монтерам кабельного виробництва (23), верстатникам деревообробних верстатів (15), токарям (14), електрикам (14), шліфувальникам (10 вільних місць праці) та ін.

Транспортні підприємства розшукують 155 водіїв автотранспортних засобів, 15 водіїв навантажувача. Будівельні фірми готові забезпечити місцем праці штукатурів, мулярів, малярів, покрівельників, машиністів різних кранів.

Особи без професії або спеціальної підготовки можуть працювати двірниками (62 вакансії), підсобними робітниками (28), прибиральниками (20 пропозицій працевлаштування).

Вакантними також залишаються майже 50 посад для спеціалістів з автоматизованих систем керування виробництвом, з охорони праці, з технічного аудиту, з комп’ютерних систем, інженерів-конструкторів, програмістів, електроніків, механіків, технологів тощо. Окрім того, на роботу запрошуються бухгалтери, завідувачі складом або господарством, інспектори, майстри виробничої дільниці, менеджери (управителі) зі збуту, судові експерти, вчителі закладу загальної середньої освіти, вихователі та ін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.