Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура Львівської області

Середа, 29 червня 2022, 16:05

Чиновник привласнив 2,5 мільйона бюджетних коштів на будівництві газопроводу на Львівщині

прокуратура Львівської області

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Прокуратура повідомила про підозру 63-річному колишньому голові однієї з сільрад Червоноградського району за фактом заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення.

Про це повідомила прокуратура Львівської області.

Перебуваючи на посаді голови сільської ради, чоловік, знаючи, що немає необхідності будівництва підвідного газопроводу до сіл територіальної громади, оскільки такий збудували декілька років тому, ініціював проведення тендеру на вказані роботи та уклав договір з будівельною компанією за його результатами.

"У подальшому, без проведення жодних будівельних робіт, підозрюваний підписав відповідні акти про їхнє виконання, на підставі яких підряднику безпідставно перераховано з місцевого бюджету близько 2,5 млн грн.", – йдеться у повідомленні.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Окрім цього, суд наклав арешт на нерухоме майно, яке передали до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.