Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Вівторок, 5 липня 2022, 14:54

Львівська ОВА замовила в афілійованої фірми поліграфічну продукцію на майже 50 тис. грн.

Максим Козицький

Львівська ОВА підписала угоду з ТОВ Ромус-поліграф на закупівлю друкованої продукції.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівська ОВА у червні підписала угоду з ТОВ Ромус-поліграф на закупівлю друкованої продукції на загальну суму 49 800 грн.

Закупівля була проведена без використання електронної системи.

Про це йдеться в системі державних закупівель Проззоро.

Згідно умов договору, підрядник виготовить для департаменту 100 єврофлаєрів за ціною 1,5 грн. штука, 1000 ліфлет за ціною 2,30 грн шт, 1000 постерів формату В2  за ціною 20 грн штука та інші друковані матеріали.

Засновниками ТОВ Ромус-поліграф є Романа та Ігор Холоди  батьки заступника голова Львівської облради, члена політичної партії Слуга народу Юрія Холода.  

Нагадаємо, ТОВ Роміс-поліграф отримала за рішенням Львівської ОВА 500 тисяч гривень на закупівлю обладнання у якості допомоги бізнесу під час воєнного стану.

У декларації Юрія Холода вказано, що він володіє житловим будинком разом з Романою Холод, а також користується автомобілем BMW 520і/F10 2016 року випуску вартістю 1 025 510 грн, що належить ТОВ "Ромус-Поліграф". Крім цього, Юрій Холод з травня 2010 року по лютий 2014 року працював заступником директора ТОВ "Ромус-Поліграф".

Додамо, всього у 2021 році ТОВ "Ромус-Поліграф" за результатами державних тендерів уклало контрактів на загальну суму майже 44 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.