Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Данило Сороковий

Фб Д. Сорокового

Середа, 6 липня 2022, 14:28

Данило Сороковий очолив Асоціацію Місцевих Рад "Ради Львівщини"

Данило Сороковий

Данило Сороковий обійняв посаду в.о. директора Асоціація Місцевих Рад "Ради Львівщини".

Про це Варіанти довідалися з допису голови Львівської обласної ради Ірини Гримак у Фейсбук.

Ірина Гримак повідомила, що сьогодні з головою Регіонального відділення МБВ "Регіон Карпати Neeka" Борисом Фенюком та виконавчим директором Асоціації Місцевих Рад "Ради Львівщини" Данилом Сороковим домовились про реалізацію проекту за участю громад Львівської області.

"Громади Львівщини під егідою Асоціація Місцевих Рад "Ради Львівщини" стануть учасниками консультаційних та гуманітарних проєктів Міжнародного фонду охорони здоров'я та навколишнього середовища "Регіон Карпати" Neeka Ukraine.

Пілотний проєкт за участі громад Львівщини покращуватиме матеріально-технічного забезпечення центрів ВПО, організацію гуманітарної допомоги, а також юридичне та соціальне консультування.

Про це ми домовилися сьогодні з головою Регіонального відділення МБВ "Регіон Карпати Neeka" Борисом Фенюком та виконавчим директором Асоціації Місцевих Рад "Ради Львівщини", – написала вона.

Данило Сороковий перед тим був менеджером з організації заходів у Асоціації Місцевих Рад "Ради Львівщини". Раніше очолював ГО "Львівський Молодіжний Клуб" та працював економістом.

Нагадаємо, в 2021-2022 рр. посаду виконавчого директора обласної Асоціації Місцевих Рад "Ради Львівщини" обіймав Андрій Якимів.

Асоціацію Місцевих Рад "Ради Львівщини" створила Львівська обласна рада. Головою правління асоціації "Ради Львівщини" обрали голову Львівської обласної ради Ірину Гримак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.