Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

фонтан Кульбаба

П'ятниця, 8 липня 2022, 10:28

Львівводоканал отримав фонтан Кульбаба разом з майже мільйонним боргом за його реконструкцію

фонтан Кульбаба

Виконком зобов'язав Львівводоканал звершити реконструкцію та ввести об'єкт Фонтан на пл. Галицькій у м. Львові в експлуатацію.

Виконком Львівської міської ради сьогодні ухвалив Галицькій райдержадміністрації до 1 серпня безоплатно передати фонтан Кульбаба на пл. Галицькій  у Львові на баланс ЛМКП "Львівводоканал".

Разом з фонтаном Львівводоканал отримав борги за його реконструкцію, а також обов'язок замовника щодо подальших робіт з його реконструкції.

Капітальні вкладення  в реконструкцію фонтану Кульбаба станом на 1 січня цього року склали 3 053 407,86 грн, в тому числі  неоплачені роботи, які виконані у 2021 році – 990 104,57 грн.

Про це йдеться у рішенні Про надання ЛМКП "Львівводоканал" функцій замовника на виконання робіт

Виконком зобов'язав Львівводоканал  звершити реконструкцію та ввести об'єкт "Фонтан на пл. Галицькій у м. Львові" в експлуатацію, але терміни завершення реконструкції фонтану у рішенні не зазначені. 

Нагадаємо, у червні 2019 року будівельники демонтували квіточку фонтану "Кульбаба" під час його реконструкції.

У жовтні 2019 року влада Львова пообіцяла на місці фонтану Кульбаба на площі Галицькій знести кіоски, облаштувати сквер та встановити новий фонтан.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.