Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Дім Євангелія львів

lia.lvivcenter.org

П'ятниця, 8 липня 2022, 11:12

Влада Львова дозволила баптистам добудувати гараж-майстерню на Зеленій

Дім Євангелія львів

Відповідне рішення сьогодні ухвалив виконком Львівської міської ради. 

Виконком Львівської міської ради сьогодні погодив релігійній громаді Центральної церкви євангельських християн-баптистів Дім Євангелія містобудівний розрахунок з техніко-економічними показниками реконструкції з надбудовою будівлі гаража-майстерні для потреб духовно-соціального центру на вул. Зеленій, 11-Б у м. Львові.  

Будівля гаража-майстерні розташована на земельній ділянці площею 0,4315 га.

Виконком визначив містобудівні умови та обмеження: гранично допустима висота будівлі становить 14,00 м, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 28,3 %, мінімально допустимі відстані від об'єкта, що проєктується, до червоних ліній, ліній регулювання забудови, чинних будинків та споруд: 6,00 м до нежитлової будівлі зі східного боку; 8,00 м до нежитлової будівлі з південно-східного боку; 8,00 м до нежитлової будівлі з південно-західного боку; 0,00 м з блокуванням до нежитлової будівлі з північно-західного боку тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.